Ljungsbro simhall
Feb 5 kl. 16:00 – 18:00

Äventyrarna har bjudit in övriga avdelningar och abonnerat Ljungsbro simhall för att öva vatten vett.

– Kanotkunskap

– Livräddning

– Isvak

– Simbevis

Mar
Kårstämma @ Scoutgården
Mar 19 kl. 18:30

Välkommen till årets kårstämma!

Styrelsen/

Magnus Hultegård, sekreterare

Valborg
Apr 30 kl. 18:00

Valborgsmässofirande vid Vidingsjö Kyrkby där Spårarna kommer att tända majbålet och där Äventyrarna kommer att ordna försäljning av kaffe med bröd och kanske en liten korv.

Filbyterrundan 2017
Maj 6 heldag

På Filbyterrundan går spårarscouterna ett spår på ungefär 3km och genomför på vägen olika stationer i sina patruller. Fokus brukar ligga på samarbete och såklart att ha kul!

BP Nighthike
Maj 13 – Maj 14 heldag

Det är inte en tävling utan en upplevelse!

Utformningen av arrangemanget är helt upp till arrangerande kår. Det ska vara någon form av upplevelsearrangemang . Patrullen ska laga egen mat. Bära sin egen packning

Det bör vara eldningsförbud om inte speciell plats utses. All matlagning görs på medtagna stormkök eller liknande och bara på särskild plats. Dricksvatten och sjukvårdsberedskap ska finnas.

Mer information kommer!

Mar
Kårstämma
Mar 4 kl. 19:00 – 20:00

Välkommen till årets kårstämma på scoutgården kl. 19:00 – 20:00 ca.
På kårstämman fattar vi tillsammans beslut om hur kårens verksamhet. Vi väljer till exempel styrelse och andra funktionärsposter, och röstar om eventuella motioner (förslag) som medlemmar har skickat in. Alla kårens medlemmar är välkomna att skicka in motioner och att vara med på kårstämman. Maila era förslag till styrelsen senast en vecka innan.

Mer information kommer på hemsidan innan stämman.

Hälsningar Styrelsen

Hjorthornsjakten
Okt 6 heldag

Mer info via http://nordostra-gotaland.scout.se/