Styrelsemöte @ Scoutgården
Maj 21 kl. 18:30
Kårstämma
Mar 4 kl. 19:00 – 20:00

Välkommen till årets kårstämma på scoutgården kl. 19:00 – 20:00 ca.
På kårstämman fattar vi tillsammans beslut om hur kårens verksamhet. Vi väljer till exempel styrelse och andra funktionärsposter, och röstar om eventuella motioner (förslag) som medlemmar har skickat in. Alla kårens medlemmar är välkomna att skicka in motioner och att vara med på kårstämman. Maila era förslag till styrelsen senast en vecka innan.

Mer information kommer på hemsidan innan stämman.

Hälsningar Styrelsen

lör
Arbetsdag på scoutgården
Sep 22 kl. 10:00 – 16:00

Hej

I våras målades scoutgården, det blev riktigt fint! Tack! Det finns fortfarande några delar att måla plus lite kabeldragning och ett isoleringsjobb.

På upptakten bestämde vi ledare och styrelse att vi kör en arbetsdag den 22 september!
Klicka på länken eller klistra in den i din webläsare och anmäld dig! Hoppas den funkar! Vi löser uppgifterna snabbt om vi är många och välorganiserade :-)
Husgänget ska försöka få fram material så att det går lätt!
maila : bergascout@gmail.com eller din ledare!
Kårstämma
Mar 10 kl. 19:00 – 20:00

Välkommen till årets kårstämma på scoutgården kl. 19:00 – 20:00 ca.

Handlingar till stämman hittas här: Handlingar till kårstämma 2019

Hälsningar Styrelsen

Distriktsstämma
Mar 24 kl. 10:00 – 17:00

Se Distriktets hemsida för mer info:  http://nordostra-gotaland.scout.se/kalendarium/

tor
St George
Apr 25 heldag

Alla scouter i Berga scoutkår inbjuds att fira St George,
vid  scoutgården kl 18:00.
Info ska ha skickats ut till alla scouter via avdelningarna.

tis
Valborgsfirande vid Vidingsjö kyrka