Kårstämma!

Handlingar till årets kårstämma/årsmöte finns här Stämman är på scoutgården 19/3 kl. 18:30  

Äventyrlig ledare sökes

Äventyrscouterna i Berga har roligt nästan hela tiden. Just nu behöver vi en extra ledare till avdelningen, för insatser varannan vecka eller så ofta som du kan. Här finns en möjlighet för dig att utveckla både äventyrargruppen och ditt eget Läs mer »

Berga vann Renhornet dubbelt!

Distriktets årliga tävling för Upptäckarscouter genomfördes den 11’e april i trakterna av Sturefors. Två patruller från Berga vann första och andra pris! Grattis! Det var Vist scoutkår som arrangerade, och mer info om detta samt resultatlista hittas på Renhornet 2015 – Läs mer »

Vår websida är under utveckling och nya webredaktörer är på väg!

Snart kommer varje avdelning kunna lägga upp roligheter och nyttig information på sina respektive sidor här på Bergas hemsida!

Gott Nytt Scout År

Gott nytt scout-år! Jag vill påminna om att vi drar igång verksamheten i Berga scoutkår söndagen 11 januari med vårupptakt på scoutgården. Upptakten börjar kl 1300. Jag vill också påminna om arbetsdagen på Åsmestad 24 januari. Information bifogas. Avdelningsledarna ombes Läs mer »

Välkommen till nytt Scoutår 2014

Tack alla Berga Scouter samt Föräldrar och övriga som har hjälpt till under 2013!

Kom på prova på-möte den 29/8 kl 18:00

All som vill börja i scouterna och framförallt i åldersgrupperna 8-10 år är välkomna till oss för att se lite vad scouting är. Plats: Scoutgården