Bli scout nu

Spårare 8–9 år

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du är åtta år, och var beredd på äventyr redan från första dagen

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.
Spåraren har fått upp spåret på något nytt och vågar sig utanför sin hemmiljö med stort mod och upptäckarglädje.
Ordet Spårare visar på viljan att upptäcka spåret och finna äventyret.

Spårarna har hösten 2020 avdelningsmöten på onsdagar kl. 18:00 – 19:30.
Information om terminsprogram mm hittas i menyn till uppe till höger (obs: ’+’ tecknet).

Spårarna är uppdelade i två grupper; Berguvarna som mestadels består av spårare som redan varit scouter ett år, oftast födda 2011, samt Bergfinkarna som mestadels består av nya scouter, vilka oftast är födda 2012.  Mötena för de två grupperna sker vanligtvis vid samma tider, men verksamheten bedrivs i huvudsak uppdelad och med separata terminsprogram.

Det finns några platser kvar till Bergfinkarna. Välkommen att anmäla ert barn via länken ”Bli scout nu”, på startsidan http://berga.scout.se/.

Helena Lyth och Maria Dalbark är avdelningsledare.
Helena nås på 076-525 51 63 eller lyth94@hotmail.com och Maria nås på 070-30 87 987 eller miahenrik@hotmail.com

Ledare för Berguvarna är:
Helena Lyth, Martin Lyth, Carolina Olsson, Sanna Lindblom, Anna Falk

Ledare för Bergfinkarna är:
Maria Dalbark, Martin Bergram, KG Sterneberg och Zandra Lundgren

Ledare på avdelningen Spårare