Välkommen till Hoppkul 2021!

16 oktober ses vi i Linköpings trädgårdsförening...

Plats: Årets Hoppkul kommer gå av stapeln i Linköpings trädgårdsförening.
Datum: 16 oktober
Start: drop-in 9.30 – 10.30.
Avslut: Stationerna stänger 14.00.

Sista anmälningsdag: 7/10

För att anpassa oss till den fortsatta pandemin har vi valt att inte ha någon gemensam samling. Istället kommer det vara drop-in kl. 9.30 – 10.30 för att sprida ut patrullerna lite extra, så kom när det passar er bäst! Det kommer finnas ett antal stationer utspridda i parken. Stationerna kommer stänga kl. 14.00. Vill ni stanna kvar längre och leka i parken är det så klart OK!

Arrangemanget är kostnadsfritt för alla scouter.

Patrullerna bör vara 3-6 scouter och minst en vuxen.
Patrullerna tar med sig egen matsäck för dagen som ni äter när och var patrullen tycker det passar bra. Det finns allmänna toaletter i parken som kan användas under dagen.

Har ni frågor om årets hoppkul är ni välkomna att mejla: hoppkul21@bergascout.se

Anmälningsformulär

OBS! Sista anmälningsdag 7/10.
Om du ska anmäla mer än en patrull måste du öppna en ny version av webbsidan i en egen flik! Om du bara uppdaterar sidan skickas en kopia på senaste anmälan.