Bli scout nu

Spårare (2-3 klass)

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du är går i tvåan, och var beredd på äventyr redan från första dagen

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.
Spåraren har fått upp spåret på något nytt och vågar sig utanför sin hemmiljö med stort mod och upptäckarglädje.
Ordet Spårare visar på viljan att upptäcka spåret och finna äventyret.

Spårarna har hösten 2021 avdelningsmöten på onsdagar kl. 18:00 – 19:30.
Information om terminsprogram mm hittas i menyn till uppe till höger (obs: ’+’ tecknet).

Spårarna är under hösten 2021 samlade i en grupp, Bergfinkarna, som består av en blandning av nya scouter, och scouter som började förra året.

Maria Dalbark är avdelningsledare.
och nås på 070-30 87 987 eller miahenrik@hotmail.com

Ledare för Bergfinkarna är:
Maria Dalbark, Martin Bergram, KG Sterneberg, Zandra Lundgren, Filippa Engvall, Teresa Nguyen Thorén och Andreas Thorén.

Ledare på avdelningen Spårare